Bedankt voor uw komst naar CONNECT2016

Bedankt dat mede dankzij u CONNECT2016 een succes is geworden! We kijken met een grote glimlach en een voldaan gevoel terug op een geslaagde klantendag. Om de sfeer opnieuw te beleven hebben we een sfeerimpressie gemaakt van het event.

DOENERS EN DURFALS!

Bij Solidion hebben we een zwak voor doeners en durfals, welke – zelfs over de kleinste dingen – denken in het groot. Dit was dan ook dit jaar het thema van CONNECT2016. Het is dan ook niet toevallig dat we wederom het grootste Mamut Business Software event van Nederland hebben georganiseerd. Ook dit jaar was het een klantendag om niet snel te vergeten. Wat te denken van de inspirerende presentaties van Vivian Dybvik (18 april) van OneStopReporting of Ralph van de Oudeweetering (20 april en 22 april) of rollend verdienen met de klantcase van Segway, bij de sfeerimpressie kunt u ook zien wie er zelf geprobeerd hebben op een Segway te rijden.

CONNECT heeft dit jaar plaatsgevonden op 18 april, 20 april en 22 april 2016 op drie locaties verspreid over Nederland (Uden-Veghel, Apeldoorn en Wassenaar).

We hopen van harte dat u veel nieuwe inzichten, inspiratie en plezier heeft op kunnen doen.
Trots mogen we zijn op het resultaat, jullie hebben dit event namelijk beoordeeld met het cijfer 7,3 waarbij 96% een voldoende geeft. Het is dus een zeer waardevol en inspirerend event geweest.

Tijdens CONNECT2016 zijn er vele inspirerende sessies, sprekende praktijkvoorbeelden én de zeer gewaardeerde experttrainingen gegeven.

De bezoekers vertrokken met tips, trends & tooling die direct toegepast kunnen worden in een eigen werkomgeving.

CONNECT2016 Visma Mamut Solidion

GEGEVENS LAATSTE CONNECT

Het laatste CONNECT Event was een groot succes. We kijken tevreden terug op een hoop bezoekers, een complimenteuze waardering en een supergezellige borrel na afloop.

BEZOEKERS AANTAL

WAARDERING 1-10

BIERTJES

AFTERMOVIE CONNECT2016