GET IN TOUCH

Zin in een praatje met een kopje koffie? Of wilt u graag weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Met dezelfde passie waarmee wij oplossingen creëren en ontwikkelen, maken we ook graag kennis met u! E-mail of bel ons daarom gerust.

LEUK DAT U CONTACT MET ONS OP WILT NEMEN!

INFORMATIE

Zo kunt u ons vinden en bereiken:

CONTACT

Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres
Solidion ICT-Solutions B.V.
Dorpsspraat 30
5708 GH  HELMOND
THE NETHERLANDS

Bedrijfsgegevens
KvK: 51372061
BTW: NL8232.47.351.B.01

Bank: ING Bank
Naam: Solidion ICT-Solutions B.V.
IBAN: NL86 INGB 0675 2021 83
BIC: INGBNL2A

Telefoonnumer en E-mail
T: +31-492-317060
F: +31-492-663235
E: info@solidion.nl

Openingstijden
9.00–17.00 uur (Maandag-Vrijdag)

BEREIKBAARHEID

Indien u reist met eigen vervoer vanuit de richting Geldrop/Eindhoven:

Vervolg uw reis op Eindhovenseweg, richting Geldrop. Weg vervolgen naar Nieuwendijk. Neem op de rotonde de 2e afslag naar Mierloseweg. Weg vervolgen naar Geldropseweg, ga rechtdoor over 3 rotondes. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Ambachtweg. Sla linksaf om op de Ambachtweg te blijven U vindt Solidion ICT-Solutions B.V. na 200 meter aan uw linkerhand.

Indien u reist met eigen vervoer vanuit de richting Helmond/Nuenen:

Vervolg uw reis vanuit Helmond centrum op Kasteel Traverse of vanuit Nuenen (beide Europeweg N270). Vanuit Helmond sla linksaf of vanuit Nuenen sla rechtsaf de Brandevoortsedreef op richting Mierlo. Eerste rotonde 2 de afslag, onder de spoorbrug door, volgende twee rotondes wederom 2de afslag. De eerstvolgende rotonde de eerste afslag (Geldropseweg) en vervolgens over het Eindhovenskanaal. Vervolg uw weg op de Geldropseweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Ambachtweg.Sla linksaf om op de Ambachtweg te blijven. U vindt Solidion ICT-Solutions B.V. na 200 meter aan uw linkerhand.

NAVIGEREN

Door een nog onbekende reden, navigeren de meeste systemen naar een locatie enkele honderden meters verder in de straat. Om mogelijke verwarring te voorkomen, gelieve de volgende coördinaten aan te houden:

51.26.739°N, 5.36.890°E of te navigeren naar de Ambachtweg 2 te Mierlo. De Ambachtweg nummer 2 is onze overbuurman en Solidion zit dus aan de overzijde. Hier staan twee, min of meer, gelijkwaardige kantoorvilla’s en wij zijn gevestigd in het linker pand. Tussen de twee panden is een parkeerplaats en onze ingang aanwezig. Solidion zit vervolgens op de eerste etage!

OPENBAAR VERVOER

Gebruik voor het raadplegen van de actuele vertrektijden de onderstaande links:

Treinen www.ns.nl
Bussen www.connexion.nl
Algemeen www.9292.nl

HQ SOLIDION (VANAF 1 NOVEMBER 2016)

HQ SOLIDION