MAMUT

Mamut is dé bedrijfssoftware voor het MKB. Of het nu gaat om uw boekhouding, relatiebeheer (CRM), logistiek, HRM, verkoop, inkoop, service management, projecten of productie, alles zit in één centrale informatiebron.

MAMUT LEVERT ONHERROEPELIJK VEEL VOORDELEN, EN DUS GELD OP!

MAMUT SOFTWARE BEDRIJFSSOFTWARE VOOR HET MKB.

Mamut is een volledig geïntegreerde, flexibele bedrijfsoplossing, welke excelleert in het vereenvoudigen en optimaliseren van primaire bedrijfsprocessen binnen het MKB. Doordat Mamut haar ERP-systeem in de breedte heeft ontwikkeld, hebben haar gebruikers de beschikking over een zeer complete set aan functionaliteiten.

Of het nu gaat om uw boekhouding, relatiebeheer (CRM), verkoop, inkoop, logistiek, voorraad, assemblage (productie), uren, projecten en zelfs een externe webshop, Mamut ondersteund al deze processen rimpelloos. Bovendien is Mamut snel te implementeren en ongekend eenvoudig in gebruik. Een goed geïmplementeerd systeem als Mamut levert onherroepelijk veel voordelen, en dus veel geld op!

Mamut volledig geïntegreerde, flexibele bedrijfsoplossing

ALLES IN ÉÉN SYSTEEM

De omgeving van Mamut brengt al uw bedrijfsprocessen samen in één centraal systeem met een zeer gewaardeerde en unieke gebruikersinterface. Door alles in één systeem te “vangen” hoeft u niet langer voor verschillende handelingen uit te wijken naar verschillende pakketten om vervolgens te ontdekken dat de gegevens verre van synchroon lopen.

Mamut rekent zodoende definitief af met synchronisatie problematieken en nukkige koppelingen, door gegevens op één centrale plaats op te slaan. Mamut voldoet aan de behoeften van bedrijven in iedere branche, met veel of weinig medewerkers, één of meerdere gebruikers, met nationale of internationale focus.

– Wissel informatie uit met meerdere medewerkers
– Efficiënte behandeling van administratie
– Professioneel verkoop- en relatiebeheer (CRM)
– Controle over inkoop, voorraad en logistiek
– Beheer activiteiten, uren en projecten
– Verkoop meer met een geïntegreerde webshop
– Online functionaliteit verzekert mobiliteit
– Eenvoudige toegang tot alle rapporten en analyses
– Gebruiksvriendelijk en een goede prijs-kwaliteitsverhouding
– De oplossingen zijn eenvoudig aan te passen aan uw behoeften

OP EN TOP FLEXIBEL

Ieder bedrijf is uniek en dat is maar goed ook. Het ontwikkelen van bedrijfssoftware welke aansluit bij uw specifieke processen is zo goed als onbetaalbaar en zeer lastig te onderhouden. Gelukkig heeft Mamut een modulaire opbouw welke, door een juiste inrichting, perfect aansluit bij uw processen en zodoende bedrijfsspecifiek zijn.

Door met standaard modules een unieke oplossing te bouwen, bespaart u direct op kostbaar maatwerk en verzekert u zichzelf van ondersteuning en continuïteit op de lange termijn. Daarnaast verkort deze aanpak de implementatietijd aanzienlijk. Wij snappen maar al te goed, dat uw investering in bedrijfssoftware meer oplevert als uw mensen sneller aan de slag kunnen met de oplossing. Nog nooit was het zo eenvoudig om te gaan werken met ERP-software.

Mamut is bedrijfsspecifiek

BRANCHES

Mamut is geschikt voor een groot aantal branches, maar in het bijzonder voor:

– Groothandel (ook assemblerende)
– Productie
– (Zakelijke) dienstverlening
– Detailhandel
– Service

Mamut - ERP voor - Groothandel – Productie – Dienstverlening – Detailhandel – Service

INTERESSANT?

Indien u interesse heeft in Mamut software, laat het ons weten.

Solidion contact