ADD-ONS

Er zijn veel mogelijkheden om uw Mamut licentie uit te breiden met handige toepassingen, koppelingen en branche-specifieke software. Deze uitbreidingen noemen wij Mamut Add-ons. Mamut Add-ons zijn specifieke oplossingen, die u als uitbreidingsmodule kunt activeren. Er zijn tal van oplossingen beschikbaar die buiten de standaard software van Mamut zijn ontwikkeld.

HAAL MEER UIT UW MAMUT SOFTWARE, BREIDT UIT OF GA OP ZOEK NAAR EEN SPECIFIEKE MAMUT OPLOSSING VOOR UW BEDRIJF MET DE VOLGENDE ADD-ONS…

SOLIDCTI

SolidCTI integreert de telefooncentrale van Raffel met Mamut Business Software voor zowel inkomend als uitgaand telefoonverkeer. Elk willekeurig telefoonnummer op uw scherm kan met één druk op de knop worden gebeld zonder handmatig te hoeven intoetsen. Bij een inkomende oproep verschijnen middels een pop-up direct de relatiegegevens in beeld, wordt de bijbehorende relatiekaart in Mamut geopend en kunnen direct acties in Mamut worden gestart.

SolidCTI integreert de telefoon in Mamut software
SOLIDDISCOUNT kortingen uitbreiden mamut

SOLIDDISCOUNT

Veel Mamut-gebruikers gebruiken het kortingenregister in Mamut. Een handige tool om groepen relaties te koppelen aan de hoofdartikelgroep en vervolgens op basis van deze combinatie korting te verstrekken. Het is echter niet mogelijk om dit op klantniveau in te stellen, of kunnen er sub artikelgroepen worden meegenomen. Er zijn wat beperkingen en dient er uiteindelijk op de artikelkaart kortingen te worden ingevoerd. Dit is verre van gebruikersvriendelijk en enorm tijdrovend. Dat kan beter,de oplossing SolidDISCOUNT!

SOLIDEDI

Door SolidEDI in combinatie met Mamut te gebruiken, bespaart u tijd en reduceert u de kans op fouten door handmatige invoer. U optimaliseert zo de uitwisseling van gegevens met zakenpartners: de tijd die nodig is voor de uitwisseling van gegevens tussen twee partijen neemt af en de kwaliteit van de uitgewisselde gegevens neemt toe. Als de juiste basisgegevens zoals EAN-coderingen eenmaal op elkaar zijn afgestemd, dan verloopt het uitwisselingsproces voor het grootste gedeelte automatisch, en hoeft de medewerker alleen in uitzonderingssituaties in te grijpen.

SOLIDEDI automatisch gegevens uitwisselen met partner/meerdere partijen
Mamut lay-outs Solidion

SOLIDLAYOUT-PACK

Het is soms een heel gepuzzel om de lay-outs van Mamut zo te krijgen zoals u ze graag wil hebben en derhalve kiezen veel relaties ervoor de lay-outs in Visma Mamut door een consultant te laten maken. Dit is vaak een tijdrovend proces en ondertussen kunnen de investeringen flink oplopen. Als alternatief kunt u gebruik maken van een lay-out pack. Hierin zijn al 5 moderne en prima toepasbare sets van alle gangbare documenten gemaakt. Direct en snel inzetbaar, voor een vaste prijs.

SOLIDMATRIX

Het verkopen van op maat gemaakte producten vereist een beheer van meerdere subartikelen per artikel (varianten). Eén artikel bestaat immers in verschillende (breedte) maten, kleuren en/of kwaliteiten. Speciaal voor handelsbedrijven is daarom SolidMatrix ontwikkeld. Met SolidMatrix beschikt u over een flexibele matrix waarin u met twee zelf te definiëren dimensies kunt werken, bijvoorbeeld kleuren en maten.

Bij het invoeren van een verkooporder kunt u vervolgens in het matrixscherm bekijken welke varianten van die order bestaan. Voor elke variant kan vervolgens snel de bestelde hoeveelheid ingevoerd worden in de betreffende cel in de matrix. Het matrixscherm geeft tevens inzicht in de bijbehorende voorraden. Op deze manier bespaart u tijd en kunt u de klant een betere service bieden.

SolidMATRIX, matrix met twee dimensies werken, bijvoorbeeld kleuren en maten. Mamut - Solidion
SolidTRANSSMART: Informatie uitwisselen logistiek, transport - Mamut - Solidion

SOLIDTRANSSMART

Met SolidTRANSSMART zijn externe logistieke processen volledig geïntegreerd met de software van Mamut. De koppeling verbindt verschillende schakels van de logistieke keten, waardoor samenwerken aanzienlijk vereenvoudigd wordt. De informatie, welke ontstaat tijdens het transportproces, wordt naadloos uitgewisseld tussen alle partijen in de keten en hierdoor kan manuele arbeid op het logistieke proces drastisch worden gereduceerd.

INTERESSESANT?

Indien u interesse heeft in add-ons, laat het ons weten.

  • Bijv: +31 1234567890
Solidion contact