OneStop Reporting

Laat iedereen binnen de organisatie zijn eigen rapportage opstellen en maak deze beschikbaar via het Web! Hierdoor heeft iedereen altijd inzicht in de meest courante informatie en op een zelf te bepalen moment en locatie.

DÉ ANALYSE EN RAPPORTAGE OPLOSSING VOOR VISMA

Hoewel de meeste ERP-oplossingen (dus ook Mamut/Visma.net/eAccounting) de mogelijkheid tot het maken van rapportages bieden, is de aansluiting op de praktijk slechts beperkt. De standaard overzichten beperken zich tot algemeen bruikbaar overzicht, waardoor deze veelal niet relevant zijn op uw situatie.

Om vervolgens bestaande rapportages wel aan te laten sluiten op de informatiebehoefte, is uiterst lastig en tijdrovend. De meegeleverde rapportage-tools zijn verre van gebruiksvriendelijk en bovendien is er kennis noodzakelijk van de datastructuur van het systeem. Het gevolg is dat er veel geknipt en geplakt wordt in Excel.

Op zich is dit logisch, daar Excel al in bijna elke organisatie aanwezig als onmisbare tool voor reportages/analyses. Het kost echter wel onnoemelijk veel energie om deze rapportages periodiek te verversen en betrouwbaar te houden. Wij hebben de oplossing: OneStop Reporting (OSR).

OneStop Reporting is een oplossing welke u in staat stelt om met het gemak van drag-en-drop en gebruikmakend van een 100% integratie uit verschillende databronnen gepersonaliseerde, interactieve data visualisaties, rapporten en dashboards te ontwikkelen in Microsoft Excel.

OSR REPORT DESIGNER

De OSR Report Designer vormt een gestandaardiseerde brug tussen uw Visma Systeem (Mamut/Visma.net/eAccounting) en Microsoft Excel. Door het volledig ontsluiten van de datastructuur van Visma in begrijpbare termen en in de Nederlandse taal, is het datamodel van Visma op eenvoudige wijze beschikbaar binnen OSR Report Designer. Met “Artikelnummer” in plaats van “PRODID” wordt het maar wat makkelijk om de gewenste informatie naar Excel te halen. Dit maakt de drempel voor het zelf vervaardigen van rapportages door gebruikers wel heel erg laag.

Programmeren, lastige koppelingen ontwikkelen/onderhouden en inhoudelijke kennis van de database is dus gelukkig niet nodig! Bovendien wordt de opbouwtijd aanzienlijk beperkt en kunnen latere aanpassingen eenvoudig toegepast worden. Juist de eenvoud zorgt voor grotere toegankelijkheid, niet alleen voor de rapportmaker maar ook voor de eindgebruiker.

Naast informatie uit Mamut, Visma.net en/of eAccouting kan ook informatie uit een willekeurige Microsoft SQL database worden gebruikt binnen de OSR Report Designer.

OSR PORTAL

Stelt u zich eens een analyse en rapportage oplossing voor die zó gebruikersvriendelijk is dat iedereen binnen uw organisatie in staat is om eenvoudig, snel en flexibel eigen of gedeelde rapporten en/of dynamische dashboards te maken.

OneStop Reporting is een oplossing welke u in staat stelt om met het gemak van drag-en-drop en gebruikmakend van een 100% integratie uit verschillende databronnen gepersonaliseerde, interactive data visualisaties, rapporten en dashboards te ontwikkelen. Ontdek meer inzichten in uw Visma (Mamut/Visma.net/eAccounting) data in slechts 10 minuten.

 

RAPPORTAGES

Voordelen:

– Ontwerpen met drag-and-drop functies
– Eenvoudig zélf rapporten maken
– Maak gebruik van sjablonen
– Naadloze integratie met uw Visma-systemen
– Toegang tot tabellen en velden in een begrijpelijke taal
– Real-time inzage door stakeholders
– Rapporteren over meerdere administraties of databases
– Drill-down optie voor detailinformatie
– Automatische publicaties middels distributielijsten
– Geen extra ERP-licenties benodigd

BUGETTERING

Voordelen:

– 100% geïntegreerd in uw ERP-systeem
– Microsoft Excel -interface voor begrotingsformulierontwerp
– Web-based formulieren voor gegevensinvoer
– Gratis ontwerp van de begroting van formulieren en rapporten
– Verdeelsleutels en toewijzingen
– Lijn itemdetails voor elk item
– Opmerkingen en budget instructies toevoegen
– Consolidatie van de budgetten

ANALYSES

Voordelen:

– Web-based analyse door middel van rapportages en dashboards
– Toegang tot het beheer van ( groepen / gebruikers )
– Bijgewerkte informatie op elk gewenst moment
– Boor neer op transactieniveau
– Dashboard ontwerp met drag and drop
– Bibliotheek dashboard elementen
– Distributie aan tablets en mobiele apparaten

INTERESSE IN ONESTOP REPORTING? LAAT HET ONS WETEN

Indien u interesse heeft in Onestop Reporting (OSR), laat het ons weten.

  • Bijv: +31 1234567890