OPLOSSINGEN

Een klantgericht productportfolio is gebaseerd op gedrag, belevenis en behoefte van de klant. Hierbij realiseren wij ons, dat het aanbieden van een mix van de juiste producten, leidt tot een zo groot mogelijke bijdrage aan het succes en de strategie van onze klanten! Bovendien is bij het bepalen van ons productportfolio, duidelijk ingezet op focus! Wij doen liever 10.000 dingen goed, dan 20.000 dingen half! Hetgeen betekent dat we een bescheiden productmix hebben aan gespecialiseerde, innovatieve en onderscheidende producten. Hier treft u een overzicht van onze productportfolio.

SOLIDION BIEDT OPLOSSINGEN VOOR TAL VAN BEDRIJFSPROCESSEN

Visma logo software oplossingen MKB - Solidion

De Noorse softwareleverancier Visma Software maakt al 20 jaar lang en voor meer dan 400.000 organisaties wereldwijd, een zeer breed pakket aan software oplossingen. In het bijzonder voor ondernemende MKB’ers welke willen verbeteren, veranderen, groeien én hun ambities direct in daden willen omzetten. Of het nu gaat om uw financiële administratie, relatiebeheer, inkoop, voorraadbeheer, productie of verkoop, met de daadkrachtige bedrijfssoftware van Visma bent u verzekerd van het allerbeste dat beschikbaar is. Kijk voor meer informatie bij: Visma.net, Visma Advisor en Mamut Software.

Holbi Europe logo ERP integratie met uw webshop in een systeem

Holbi biedt een absoluut unieke oplossing, waarmee de integratie tussen bedrijfssoftware en de webshop geen ingewikkeld en lastig vraagstuk meer is, maar gewoon out-of-the-box is geregeld! Geen ellenlange en kostbare integratieprojecten, geen misverstanden, geen onduidelijkheden tussen alle betrokken partijen, geen geneuzel, nee….Holbi is direct en tegen een vast tarief per maand beschikbaar. Holbi integreert met de absolute best-of-breed E-Commerce technieken en op dit moment zijn er al 16 integraties beschikbaar, waaronder: Amazon, Cubecart, Ebay, Interspire, Loaded Commerce, Magento, Opencart, osCommerce en Prestashop,

Wolq webshop en ERP integratie

Wolq bestaat uit een kant-en-klare en uiterst complete webshop inclusief hosting, voor organisaties welke Exact Online, Mamut, Visma.net, MYOB, Quickbooks of Sage gebruiken. Doordat  Holbi beschikt over een zeer uitgebreide gegevensuitwisseling tussen webshop en uw bedrijfssoftware, blijft iedereen gewoon gebruik maken van de business logica en informatie waarmee al in de bedrijfssoftware wordt gewerkt. Door Holbi verder het “werk” te laten doen om uw webshop bij te houden, zijn dus geen additionele inspanningen van uw medewerkers noodzakelijk en is alles volledig “in-sync”.

ADD-ONS

Er zijn veel mogelijkheden om uw Mamut & Visma Software-licentie uit te breiden met handige toepassingen, koppelingen en branche-specifieke software. Deze uitbreidingen noemen wij Add-ons. Add-ons zijn specifieke oplossingen, die u als uitbreidingsmodule kunt activeren.

Solidion hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze koppelingen met add-ons. Zo bent u verzekerd van gecertificeerde koppelingen die volgens de richtlijnen van Visma zijn gemaakt, getest en goed bevonden. Alle add-ons zijn dus Visma gecertificeerd.

Add-ons Mamut en Visma software uitbreiden - Solidion
Betaalbaar maatwerk voor Mamut-Visma

MAATWERK

Uw bedrijf is anders dan dat van uw concurrenten en uw onderscheidend vermogen komt o.a. tot uitdrukking in uw bedrijfsprocessen. Bedrijfsprocessen zijn dan ook nooit écht standaard en juist om deze reden is maatwerk software soms de beste oplossing. Solidion ontwikkeld met uw bedrijfsprocessen als uitgangspunt.

Wij vragen u niet om uw processen aan te passen aan de software, maar passen onze software aan uw proces aan. Hierbij combineren we standaard software van Visma met maatwerk, zodat u de voordelen ervaart van de luxe van maatwerk met de betaalbaarheid van standaardsoftware.

BENIEUWD NAAR WAT SOLIDION VOOR U KAN BETEKENEN?

We informeren u graag onder het genot van een heerlijke kop koffie!

Solidion contact