VISMA ADVISOR

Visma Advisor is complete suite aan professionele accountancy-tools welke online beschikbaar zijn! Simpel, eenvoudig en uiterst compleet met o.a.: urenregistratie, cliëntmanagement, resourceplanning, voortgangsbewaking en declareren.

SLIMME AUTOMATISERING VOOR ACCOUNTANCY

RESOURCEPLANNING

Visma Advisor biedt uitmuntende en flexibele planningsmogelijkheden, zodat u ervan op aankunt dat er voldoende medewerkers beschikbaar zijn voor de uit te voeren taken. Visma Advisor biedt u transparante overzichten van de taakverdeling en de mogelijkheid om taken tussen medewerkers over te dragen.

VOORTGANGSBEWAKING

Visma Advisor vormt de kerncomponent die alle financiële tools met elkaar verbindt en alle relevante gegevens van uw klanten op een centrale locatie bijeen brengt. Hierdoor kan iedereen binnen uw organisatie zijn taken en werkdag efficiënter indelen.

OPTIMAAL CLIËNTBEHEER/CRM

Visma Advisor brengt alle documenten, e-mailberichten en notities op een centrale locatie bijeen. Geen losse lijstjes voor allerlei processen, maar alles in één systeem, zodat u altijd snel de informatie kunt vinden die u nodig heeft. Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud zodat u er altijd en via elk device toegang toe hebt.

URENREGISTRATIE EN DECLARATIE

Visma Advisor beschikt over een volledig geïntegreerde tijdsregistratie, welke speciaal is ontwikkeld voor accountantskantoren. U registreert eenvoudig op basis van uren, transacties/aantallen of zelfs vaste prijzen. Indien gewenst kunt u per cliënt verschillende prijsmodellen flexibel hanteren. Facturatie is mogelijk op basis van aantallen en/of vaste tarieven, waarbij uiteraard de mogelijkheid bestaat om meerwerk te factureren.

100% CLOUD

Online werken is reuze eenvoudig en absoluut veilig. Geen gedoe met installaties, nooit meer updaten, altijd een back-up en direct aan de slag tegen een vast en laag bedrag per maand.

OVERAL

Visma Advisor is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar: thuis, op kantoor, bij cliënten of zelfs onderweg. Ongeacht of u hiervoor een laptop, smartphone, tablet, of desktop gebruikt. Het kan allemaal.

SAMENWERKEN

Online samenwerken met medewerkers, partners en klanten gaat wel zo makkelijk, het is alsof ze bij u aan tafel zitten. Eenieder werkt met dezelfde gegevens ongeacht waar men zich bevindt.

LAGE INVESTERING

Er hoeft, m.u.v. een eenmalige lage set-up fee, niet meer in één keer geïnvesteerd te worden in dure software. In plaats daarvan is Visma Advisor op abonnementsbasis beschikbaar en betaalt u alleen voor de gewenste services, het aantal gebruikers en administraties.

ALTIJD UP-TO-DATE

Met Visma Advisor werkt u altijd met de meest up-to-date versie. Terwijl anderen jaren wachten voor ze de mogelijkheden van een nieuwe update benutten, heeft u die voordelen direct en zonder installatie beschikbaar.

VEILIG

Binnen het Visma Advisor datacenter zijn de allerstrengste voorzorgs- en tegenmaatregelen genomen om uw gegevens te beschermen. Het resultaat is een minimaal risico en maximale uptime.

BESPAAR GELD

Dankzij Visma Advisor kunt u zich nog meer concentreren op uw kerntaken. Met bedrijfsoneigenlijke werkzaamheden, zoals het beheer van software en hardware hoeft u zich niet bezig te houden.

SNEL AAN DE SLAG

Een abonnement op Visma Advisor sluit u eenvoudig zelf af. Kies de juiste versie en start direct. Onze goed opgeleide collega’s staan bovendien 5 dagen per week voor u klaar voor consultancy en/of support.

FLEXIBEL

Voor gebruik van Visma Advisor betaalt u een bedrag per medewerker en/of administratie per maand. Groeit uw onderneming of het aantal aangesloten cliënten, dan breidt u deze abonnementen uit. Krimpt u, dan schaalt u het aantal eenvoudig abonnementen terug.

INTEGRATIE

Visma Advisor beschikt standaard over mogelijkheden tot verdergaande integratie met andere systemen. Denk hierbij aan applicaties zoals eAccounting, Visma.net en AccountView-software.

MAATWERK

Bedrijfsprocessen zijn nooit écht standaard en soms is maatwerk de beste oplossing. Door Visma Advisor met maatwerk te combineren, ervaart u de luxe van maatwerk met de betaalbaarheid van de standaardsoftware.

SUPPORT

Heeft u vragen over Visma Advisor? Hiervoor kunt u onze Customer Portal raadplegen, alwaar u 24 uur per dag terecht kunt voor informatie. Liever telefonisch contact? Onze supportspecialisten staan u graag te woord.

ONTDEK IN 2 MINUTEN HOE EENVOUDIG VISMA ADVISOR IS VOOR U EN UW CLIËNTEN

INTERESSE OF ZIN IN EEN GRATIS DEMOVERSIE?

Indien u interesse heeft in Visma Advisor, laat het ons weten. Bovendien biedt Solidion de mogelijkheid om Visma Advisor gratis te proberen in de demoversie! Een ideale manier om, zonder verplichtingen, het gemak van Visma Advisor te ervaren.

  • Bijv: +31 1234567890
Solidion contact