DIENSTVERLENING

Goed beheer, support en onderhoud van uw applicaties is een must. U weet zelf maar al te goed, wat er gebeurt als deze zaken achterblijven! Met onze bekroonde dienstverlening op het gebied van projectmanagement, consultancy, support, trainingen & opleidingen, bent u absoluut verzekerd van de noodzakelijke voortgang van uw applicaties.

GEEN GEKNUTSEL EN GESTUNTEL, MAAR EEN BEWEZEN AANPAK, WAARBIJ WE ‘SCHOUDER-AAN-SCHOUDER’ SAMENWERKEN MET ONZE KLANTEN.

Hosting Worx4ALL - Solidion

HOSTING

De Mamut-hosting van Solidion (genaamd Worx4ALL), is sinds 2008 – met meer dan 500 dagelijkse gebruikers- uitgegroeid tot de grootste zakelijke Mamut Software hosting-dienst van Nederland. Dat heeft alles te maken met onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en onze optimale service.

Via een beveiligde verbinding staan de gebruikers in contact met een gerenommeerd, uiterst modern en high-end datacenter. De architectuur en faciliteiten in dit datacenter zijn ideaal voor de kwaliteit en continuïteit van Worx4ALL.

Door gebruikt te maken van Worx4ALL voorkomt u de aanschaf van dure hardware en software, plus de bijkomende kosten voor installatie en het beheer ervan. U betaalt slechts een vast laag bedrag per gebruiker per periode.

CONSULTANCY

Solidion heeft 100% focus op het adviseren, leveren, implementeren en ontwikkelen van oplossingen uit de Visma Software productportfolio. Onze gediplomeerde en gecertificeerde consultants hebben een brede ervaring in het implementeren van alle beschikbare software van Visma, waaronder Visma.net, Advisor, eAccounting en Mamut. Onze methodiek kenmerkt zich door heldere fasering, concrete doelstellingen en een duidelijke rolverdeling.

Ook beschikken wij over gepokt en gemazelde projectmanagers, welke langzamerhand weten hoe de wind waait en de uitdagingen en valkuilen maar al te goed kennen. Last but not least, leveren wij ook ondersteuning middels detachering.

Consultancy: adviseren, leveren, implementeren en ontwikkelen van oplossingen uit de Visma Software productportfolio
Visma opleidingen - Solidion

OPLEIDINGEN

Solidion is Visma Authorized Training Centre, hetgeen betekent dat onze aanpak zich ruimschoots bewezen heeft, zowel bij Visma als bij onze cursisten. Of het nu gaat om in-company of webtrainingen, centraal in de aanpak staat het werken met kleine groepen, welke opgeleid worden door docenten met een flinke dosis praktijkervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een opleiding met veel persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en hoog rendement.

SUPPORT

Uw bedrijfssoftware is een extreem belangrijke schakel in uw bedrijfsproces, dat beseffen wij maar al te goed. U mag van ons dan ook maximale ondersteuning verwachten. Onze supportafdeling bestaat derhalve louter uit gecertificeerde en gediplomeerde specialisten, welke voor u klaar staan om elke vraag te beantwoorden.

Bovendien bieden wij een uitgebreide kennisbank, waar u antwoord vindt op de veelgestelde vragen. Meer dan 80% van de gestelde vragen vindt u hier terug.

Om gebruik te kunnen maken van zowel support als de kennisbank, dient u in het bezit te zijn van een Solidion Prepaid Premium support (SPPS) overeenkomst. Met SPPS betaald u geen vast bedrag, maar enkel voor de tijd welke u daadwerkelijk gebruik maakt van de dienstverlening.

Support Mamut Visma Maatwerk - Solidion