OPLEIDINGEN

Solidion is Visma Authorized Training Centre, hetgeen betekent dat onze aanpak zich ruimschoots bewezen heeft, zowel bij Visma als bij onze cursisten. Centraal in de aanpak staat het werken met kleine groepen, die opgeleid worden door docenten met een flinke dosis praktijkervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een opleiding met veel persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en hoog rendement.

OPLEIDINGEN EN TRAININGEN

Solidion is Visma Authorized Training Centre voor Mamut, hetgeen betekent dat onze aanpak zich ruimschoots bewezen heeft, zowel bij Visma als bij onze cursisten.

IN-COMPANY

Wij verzorgen ‘in-company’ trainingen, welke naadloos aansluiten bij de ambities van onze klanten en de leerbehoefte van de medewerkers. Met parate kennis van uw organisatie, de processen en systemen, in combinatie met praktijkgericht en effectief leren (verschillende leertechnieken en opdrachten), levert voor de deelnemers het maximale leerrendement op.

Een in-company training vindt plaats in uw bedrijf of, mochten de faciliteiten daarvoor intern niet aanwezig zijn, in de trainingsruimte bij ons op kantoor en is exclusief voor uw organisatie. Uw training wordt ontworpen op basis van de ontwikkelingswensen van de medewerkers en de behoeften van uw organisatie.

Onze in-company trainingen zijn marktconform geprijsd. Hoe groter de groep, hoe meer u uiteraard bespaart op de trainingskosten. Door te kiezen voor een in-company training op uw locatie, bespaard u bovendien reis- en verblijfkosten.

Een in-company training biedt u de nodige voordelen:

– Visma-trainingen volgen waar en wanneer u wilt
– Training is volledig op maat
– Toegespitst op úw praktijksituatie
– Trainers met praktijkervaring
– Bespaar op reis- en verblijfkosten

‘in-company’ trainingen Mamut en Visma. net
Webtraining Mamut of Visma.net - Solidion

WEBTRAINING

Met een webtraining krijgt u snel inzicht in de mogelijkheden van een module of een specifiek onderdeel van de software.

Een webtraining is een gerichte training over een door u uitgekozen onderwerp, welke via het web wordt georganiseerd. In een groep van maximaal 5 deelnemers leert u van één van onze ervaren trainers, alles over het door u gekozen onderwerp.

Een webtraining duurt over het algemeen één à twee uur en volgt u eenvoudig vanaf uw eigen werkplek. Geen lange reistijden, maar eenvoudig inloggen via uw eigen PC of laptop. Door de grootte van de groep te beperken, of zelf 1-op-1 te houden, is het mogelijk om een persoonlijke, interactieve en zeer inhoudelijke training te geven.

Voordelen webtraining:

– Live te volgen vanaf uw eigen werkplek
– Interactief contact met trainer mogelijk
– Deelname kan overal en altijd, zolang er maar een internetverbinding is
– Geen reistijd of files

 

WEBINARS

Een webinar heeft een specifiek onderwerk en wordt door u online, via een PC, MAC of tablet (live) gevolgd. U ziet of hoort de spreker(s) via audio en video en elke deelnemer ontvangt dezelfde informatie.

De voordelen:

– Live te volgen vanaf uw eigen werkplek
– U kunt direct vragen stellen
– Deelname kan overal en altijd, zolang er maar een internetverbinding is
– Geen reistijd of files
– Webinar duurt vaak niet langer dan een 1 uur

 

Webinar Mamut of Visma.net - Solidion

INTERESSE IN EEN TRAINING OF HEEFT U GEWOON EEN VRAAG?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Solidion contact