MAATWERK

Uw bedrijf is anders dan dat van uw concurrenten en uw onderscheidend vermogen komt o.a. tot uitdrukking in uw bedrijfsprocessen. Bedrijfsprocessen zijn dan ook nooit écht standaard en juist om deze reden is maatwerk software soms de beste oplossing.

SOLIDION ONTWIKKELD MET UW BEDRIJFSPROCESSEN ALS UITGANGSPUNT

MAATWERK

Wij vragen u niet om uw processen aan te passen aan de software, maar passen onze software aan uw proces aan. Hierbij combineren we standaard software van Visma (bijvoorbeeld Mamut) met maatwerk, zodat u de voordelen ervaart van de luxe van maatwerk met de betaalbaarheid van standaardsoftware.

Uw bedrijf is anders dan dat van uw concurrenten en uw onderscheidend vermogen komt o.a. tot uitdrukking in uw bedrijfsprocessen. Bedrijfsprocessen zijn dan ook nooit écht standaard en juist om deze reden is maatwerk software soms de beste oplossing.

Afhankelijk van de behoefte, heeft u voor Maatwerk de keuze uit 3 opties:

– Maatwerkproject
– Klein maatwerk
– Add-on’s

Visma maatwerk

MAATWERKPROJECT

Oplossingen met als uitgangspunt de standaardpakketten van Visma en een projectduur van 2 tot 6 weken. Om een Maatwerkproject op te starten, bespreekt u in eerste instantie met een van onze verkoopmedewerkers wat uw wensen en eisen zijn.

Als dit vervolgens in kaart is gebracht, analyseert een projectmanager de benodigde tijd en middelen voor uw maatwerkproject. Hieruit volgt een kwalitatieve prognose, welke u inzicht geeft in de prijs, de uiteindelijke beschikbaarheid en de daarvoor geleverde functies.

KLEIN MAATWERK

Klein maatwerk betreft kleine aanpassingen op de standaardprogrammatuur van Visma. De projectduur is (over het algemeen) minder dan 2 weken. Door het inzetten van klein maatwerk haalt u meer uit uw bestaande Visma door makkelijk extra functionaliteiten toe te voegen of kleine aanpassingen te doen.

U krijgt bijvoorbeeld extra invoermogelijkheden of kunt specifieke overzichten uitdraaien. Ook is het mogelijk om uw Visma software met andere applicaties te koppelen. Via klein Maatwerk richt u Visma optimaal en volgens uw eigen inzichten in.

MAMUT ADD-ON

Er zijn veel mogelijkheden om uw Visma licentie uit te breiden met handige toepassingen, koppelingen en branche-specifieke software. Deze uitbreidingen noemen wij Add-ons.

Het combineren van de standaard software van Visma en Add-ons is simpel: door de gestandaardiseerde integratietools en interfaces met dezelfde ‘look-and-feel’ werkt het altijd en is er dus geen implementatie risico. Projecten worden uitgevoerd met een vaste prijs en alles draait binnen een paar dagen.

INTERESSE IN MAATWERK?

Indien u interesse heeft in maatwerk, of gewoon zin in een praatje met een kopje koffie? Laat het ons weten en wij nemen contact met u op.

Solidion contact