OVER ONS

Sinds onze oorsprong in 1999 hebben we altijd de overtuiging gehad dat ons bestaansrecht is afgeleid uit het toevoegen van waarde richting onze klanten. Meer dan 700 opdrachtgevers ervaren dan ook dagelijks wat het betekent om met vakkundige en betrokken specialisten van ons te werken. Het denken in processen staat hierbij centraal. Software is slechts een hulpmiddel om het doel te bereiken. Ervaring met software en kennis van de bedrijfsprocessen gaan hand in hand bij de mensen die onze organisatie vormen.

GEEN GEBAKKEN LUCHT OF MOOIE PRAATJES, NEE GEWOON DOEN WAT JE BELOOFT EN OPLOSSINGEN BIEDEN DIE HOUT SNIJDEN!

GESCHIEDENIS

Solidion ICT-Solutions is in 1999 opgericht. In eerste instantie ter ondersteuning van managementactiviteiten bij een Exact-dealer, echter sinds eind 2006 legt Solidion zich volledig toe op advisering, levering, implementatie en ondersteuning van de software van de Noorse softwareproducent Mamut.

De afgelopen jaren is Solidion ICT-Solutions uitgegroeid tot een organisatie-adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in (productie)logistiek. Solidion ICT-Solutions is ondertussen, als een van de weinige Visma partners, gecertificeerd als Mamut Platinum Partner en sinds 2006 is Solidion maarliefst 5 keer uitgeroepen tot “Mamut Partner van het Jaar”!

Geschiedenis Solidion
Mamut Platinum Partner Solidion

CERTIFICERINGEN EN AWARDS

Solidion ICT-Solutions is Mamut Platinum Partner. Deze partners bewegen zich op het hoogste niveau van het Visma partnerprogramma. Een hoge klanttevredenheid, voldoende gecertificeerde consultants en bewezen implementatie-ervaring is nodig om in aanmerking te kunnen komen voor deze status.

Bovendien is Solidion ICT-Solutions, als één van de weinige Mamut partners, volledig gecertificeerd om add-on oplossingen te maken op het Mamut platform. Daardoor zijn we met onze ontwikkelkennis als Intergrator Partner van Mamut ook uitstekend in staat om snel goede, pragmatische en creatieve oplossingen op maat binnen de Mamut oplossingen te ontwikkelen.

OPRICHTING

TEAMLEDEN

PARTNER AWARDS

Visie Het succesvol leveren van een automatiseringsoplossing voor bedrijfsprocessen is mensenwerk

VISIE

Het succesvol leveren van een automatiseringsoplossing voor bedrijfsprocessen is mensenwerk, zowel in de aanloop naar het besluit als tijdens de realisatie van het project. Voor het uiteindelijk beoogde resultaat in de steeds complexere omgeving is natuurlijk een gestructureerde manier van werken belangrijk maar de mens maakt het verschil.

Een betrokken en ervaren partner met gedegen kennis van de toegepaste software, de branche en de bedrijfsprocessen zorgt voor een resultaatgerichte en pragmatische werkwijze die aansluit bij de wens van iedere onderneming om maximaal rendement uit de investering te halen.