ONS TEAM

Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken!  Ook bij Solidion is het succes van de organisatie volledig te danken aan de inzet van een hecht team van jonge professionals. De onbedwongen passie voor ons vak zorgt ervoor dat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

ONTMOET DE MENSEN ACHTER SOLIDION

Alles wat we doen komt voort uit onmetelijke passie voor ons vak. Dat is helemaal niet zo lastig, daar wij nou eenmaal van ons werk houden. Ook beseffen wij ons maar al te goed, dat middelmatigheid niet leidt tot het beste resultaat! Daarom werken we hard voor onze klanten en zetten altijd ons beste talent op de klus! Zodoende kunnen wij net dat ietsje extra, wat anderen niet kunnen.

BRAM MEIJER

BRAM MEIJER

INSIDE SALES EXECUTIVE

Bram is sinds begin 2012 onderdeel van Solidion-team en vervult de functie Inside Sales Executive. Relatiebeheer is een van de werkzaamheden die Bram op het lijf geschreven is. Door een volwaardige sparringpartner te zijn voor de relaties van Solidion, haalt Bram het beste uit de samenwerking.

Om dit voor elkaar te krijgen wordt er veel tijd in elkaar geïnvesteerd waardoor er wederzijds begrip ontstaat en men elkaars wereld leert kennen.

FANNIE COLDEWEIJER

FANNIE COLDEWEIJER

ERP GURU

Fannie verrijkt sinds 2008 het team van Solidion met een schat aan ervaring. Fannie is al jaren actief als gecertificeerd Visma & Mamut consultant, maar voelt zich ook uitermate thuis in een functie als supportmedewerker. Een echte ERP Guru dus.

Uiteraard mogen de klanten Fannie het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen rond Visma & Mamut. Binnen Solidion geeft zij als consultant het team verdere diepte, door zowel adviserend en uitvoerend onze relaties bij te staan.

ARNO HENDRIKX

ARNO HENDRIKX

KING OF CODE / PARTNER

Arno is mede-eigenaar/oprichter van Solidion ICT-Services en verantwoordelijk voor development binnen Solidion. Door zijn meer dan ruime kennis van programmeertalen, databases en softwarepakketten, is hij optimaal in staat te spelen op de wensen van de klant. “Alles draait om de meerwaarde voor de gebruiker.”

Daarbij haalt hij grote voldoening uit het ontwikkelen van beheersbare applicaties. “Software dat zich helemaal kan buigen naar de wensen van de klant.” Onmogelijk is hierbij een woord dat Arno niet kent en daarom met recht de King of Code!

WILLIAM FEIJEN

WILLIAM FEIJEN

CUSTOMER SOLUTION PROVIDER

William is sinds juni 2015 aan de slag als Customer Solution Provider. William weet wat aanpakken is en daar profiteert niet alleen Solidion van, maar vooral onze opdrachtgevers. Als technisch aanspreekpunt voor onze klanten en daarmee het visitekaartje van Solidion verleent William ondersteuning ten aanzien van verschillende vraagstukken die optreden tijdens het gebruik van o.a. Mamut Software en onze eigen software oplossingen.

Voor iedere vraag heeft William een passende oplossing! Serieus, vraag hem maar iets!

NORBERT DAVERVELD

NORBERT DAVERVELD

TECHNICAL ARCHITECT / PARTNER

Norbert is mede-eigenaar van Solidion en het technische brein achter onze innovatie. Hij is een echte allrounder als het gaat om ERP-software. Hij kent letterlijk alle ins en outs van de software en de daarbij behorende technieken. “Het consultancy vak is zó interessant. Je moet open communiceren, omgaan met verwachtingsmanagement en prestaties neerzetten.”

Vooral in het zoeken naar oplossingen die nét niet binnen het functionele plaatje van de standaardsoftware vallen, is Norbert een topper. “Ik kan er dagelijks van genieten om het bedrijf intern te stroomlijnen en bezig te zijn op andere bedrijfsmatige vlakken. Dit natuurlijk naast mijn project/consultancywerkzaamheden voor onze klanten.”

RALPH V/D OUDEWEETERING

RALPH V/D OUDEWEETERING

PREACHER / PARTNER

Ralph loopt al vanaf 1984 mee in de ICT en stond in 2006 aan de wieg van Solidion. Enkele jaren later staat er een sprankelende onderneming rond een team van op en top specialisten. “Alles is hierbij gericht op maximaal rendement voor onze klanten.”, benadrukt Ralph.

Hij combineert zijn werkzaamheden als adviseur, met het ontwikkelen van de strategie en visie. “Ik vind het geweldig om met een team te werken aan een eigen gezicht. Langdurige relaties met onze klanten is hierbij duidelijk de rode draad. Wij kiezen per definitie voor de lange termijn. Optimaal presteren binnen een open en vooral eerlijke relatie, dat is Solidion.”

JOUW NAAM HIER?

JOUW NAAM HIER?

WE'RE HIRING

We zijn een zeer hecht team van professionals die niet enkel optimaal samenwerken, maar ook regelmatig samen een feestje vieren. Er hangt een informele, gezellige, open werksfeer waar plezier het belangrijkst is zolang er maar topprestaties worden geleverd. Heb jij het talent in huis dat we zoeken? Klik hier voor onze openstaande vacatures.

Denk je dat je een absolute meerwaarde bent maar is er geen relevante vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie.

GEMIDDELDE LEEFTIJD

%

BRILDRAGEND

%

HEBBEN EEN IPHONE