VISMA.NET

Visma.net beschikt over alle ingrediënten om uw onderneming te runnen, vanaf één toegangspunt via een standaard webbrowser. De gestroomlijnde bedrijfsprocessen en geïntegreerde services van Visma.net verhogen de efficiëntie van uw onderneming. Het is de enige en complete business solution die precies die services biedt die u nodig heeft, en wanneer u ze nodig heeft. De indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid wordt ondersteund door een consistente interface voor alle services.

VISMA.NET BESCHIKT OVER ALLE INGREDIËNTEN OM UW ONDERNEMING TE RUNNEN.

BEDRIJFSSOFTWARE IN DE CLOUD

Wij zien dagelijks voorbeelden, waarbij organisaties productiviteit verliezen door meerdere toepassingen te gebruiken voor verschillende processen. Groothandelaren welke het ene systeem gebruikt voor de boekhouding, een ander systeem voor het beheer van klanten en leveranciers, en weer een ander voor de logistiek. Gekkenwerk!

Het management heeft er vervolgens een hele kluif aan om een duidelijk overzicht te krijgen van de resultaten en status, omdat het gegevens simpelweg uit meerdere bronnen moet komen. Dit scenario is niet meer houdbaar als de onderneming groeit, de processen zullen uiteindelijk vastlopen.

Visma.net beschikt gelukkig over alle ingrediënten om uw onderneming te runnen, vanaf één toegangspunt via een standaard webbrowser, in de cloud. Het is de enige en complete bedrijfssoftware welke precies die services biedt die u nodig heeft, en wanneer u ze nodig heeft.

VISMA.NET BEDRIJFSSOFTWARE IN DE CLOUD
platform overal toegankelijk

OVERAL, ALTIJD, OP ELK DEVICE!

Tegenwoordig duurt een werkdag niet altijd van 9 tot 5, en werkt niet iedereen altijd op de zaak. Ook in het MKB werken mensen buiten de deur en op verschillende tijden. Het is niet meer van deze tijd dat vertegenwoordigers gegevens naar hun laptop kopiëren en later de nieuwe data weer invoeren.

Om efficiënt te werken moet het invoeren van gegevens worden verplaatst naar de plek in de organisatie waar de gegevens worden aangemaakt. De service moet zich aanpassen aan de gebruiker en niet andersom. Visma.net is dan ook een flexibel en gebruiksvriendelijk platform dat overal toegankelijk is, vanaf elk device en op ieder tijdstip.

Of het nu de vertegenwoordiger is die een klant bezoekt of een executive die een conferentie buiten kantoor bijwoont, Visma.net biedt meteen accurate en bijgewerkte informatie. Desktop, laptop, tablet of smartphone, Visma.net is beschikbaar wanneer u het nodig heeft. Zolang er een internetverbinding is, heeft u Visma.net 24/7 bij de hand.

device_icons

100% CLOUD

Online werken is reuze eenvoudig en absoluut veilig. Geen gedoe met installaties, nooit meer updaten, altijd een back-up en direct aan de slag tegen een vast en laag bedrag per maand.

OVERAL

Visma.net is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar: thuis, op kantoor, bij klanten of zelfs onderweg. Ongeacht of u hiervoor een laptop, smartphone, tablet, of desktop gebruikt. Het kan allemaal.

SAMENWERKEN

Online samenwerken met medewerkers, partners, klanten én de accountant gaat gemakkelijk, het is alsof ze bij u aan tafel zitten. Eenieder werkt met dezelfde gegevens ongeacht waar men zich bevindt.

LAGE INVESTERING

Er hoeft, m.u.v. een eenmalige lage set-up fee, niet meer in één keer geïnvesteerd te worden in dure software. In plaats daarvan is Visma.net op abonnementsbasis beschikbaar en betaalt u alleen voor de gewenste services, het aantal gebruikers en administraties.

ALTIJD UP-TO-DATE

Met Visma.net werkt u altijd met de meest up-to-date versie. Terwijl anderen jaren wachten voor ze de mogelijkheden van een nieuwe update benutten, heeft u die voordelen direct en zonder installatie beschikbaar.

VEILIG

Binnen het Visma.net datacenter zijn de allerstrengste voorzorgs- en tegenmaatregelen genomen om uw gegevens te beschermen. Het resultaat is een minimaal risico en maximale uptime.

BESPAAR GELD

Dankzij Visma.net kunt u zich nog meer concentreren op uw kerntaken. Met bedrijfsoneigenlijke werkzaamheden, zoals het beheer van software en hardware hoeft u zich niet bezig te houden.

SNEL AAN DE SLAG

Een abonnement op Visma.net sluit u eenvoudig zelf af. Kies de juiste versie en start direct. Onze goed opgeleide collega’s staan bovendien 5 dagen per week voor u klaar voor consultancy en/of support.

FLEXIBEL

Voor gebruik van Visma.net betaalt u een bedrag per medewerker per maand. Groeit uw onderneming, dan breidt u deze abonnementen uit. Krimpt u, dan schaalt u eenvoudig het aantal abonnementen terug.

INTEGRATIE

Visma.net beschikt standaard over mogelijkheden tot verdergaande integratie met andere systemen. Denk hierbij aan andere applicaties, maar ook webshop integratie behoort tot de mogelijkheden.

MAATWERK

Bedrijfsprocessen zijn nooit écht standaard en soms is maatwerk de beste oplossing. Door Visma.net met maatwerk te combineren, ervaart u de luxe van maatwerk met de betaalbaarheid van de standaardsoftware.

SUPPORT

Heeft u vragen over Visma.net? Hiervoor kunt u onze Customer Portal raadplegen, alwaar u 24 uur per dag terecht kunt voor informatie. Liever telefonisch contact? Onze supportspecialisten staan u graag te woord.

INTERESSE IN VISMA.NET?

Indien u interesse heeft in Visma.net, laat het ons weten.

Solidion contact