WEBSHOP INTEGRATIE

Holbi biedt een absoluut unieke oplossing, waarmee integratie tussen webshop en bedrijfssoftware geen ingewikkeld en lastig vraagstuk meer is, maar gewoon out-of-the-box is geregeld! Of u nou goed van start wilt gaan, of juist toe bent aan de volgende stap, met Holbi bent u af van handmatig orders overtypen of dubbel artikelbeheer. Zo voorkomt u de grootste valkuil van de groeiende webshop: onoverzichtelijke processen en een niet meer bij te benen logistiek en boekhouding.

E-COMMERCE INITIATIEVEN KOMEN VAAK NIET OF ONVOLDOENDE VAN DE GROND, DAAR HET BIJHOUDEN VAN TWEE ONAFHANKELIJKE SYSTEMEN EEN ABSOLUTE “NO-GO” IS GEBLEKEN!

Holbi integreert de de absolute best-of-breed E-Commerce technieken van dit moment, zijnde: Amazon, Cubecart, Ebay, Interspire, Loaded Commerce, Magento, Opencart, osCommerce, Prestashop, Shopware, Shopify, VirtueMart, Woocommerce, XCart en Zencart met de top op het gebied van bedrijfssoftware waaronder: Exact Online, Mamut, Visma.net, MYOB, Sage of Quickbooks. De integratie kan (afhankelijk van de gewenste onderdelen en versies) deels of volledig zijn, twee-weg of één richting.

Niet dubbel gegevens invoeren in Exact Online, Mamut, Visma.net, MYOB, Sage of Quickbooks en je webshop

GEEN DUBBEL WERK

De uitgebreide gegevensuitwisseling tussen webshop en de Visma bedrijfssoftware, resulteert in het niet telkens opnieuw hoeven invoeren hiervan. Veel informatie is al beschikbaar in het Visma systeem en het is waanzin om dezelfde gegevens ook nog een keer in de webshop bij te moeten houden. Even los van de enorme tijdwinst, reduceert het “first-time-right” principe de kans op fouten tot nul! Fouten resulteren onherroepelijk in ontevredenheid, extra werk en correctiekosten.

actuele gegevens altijd up to date Mamut-Visma en uw webshop

SERVICE VERHOGEND

Met gemak wisselt Holbi actuele gegevens uit tussen de oplossingen van Visma en de webshop. Hierdoor is alles volledig “in-sync” en wordt desinformatie voorkomen. Of het nu gaat om artikelinformatie, voorraden, prijzen, kortingen, orderhistorie, retouren, orderstatussen, etc. Holbi voorziet altijd in de meest courante informatie. Deze hoge mate van betrouwbaarheid, nog even los van de interne rust, wordt door bezoekers als uiterst servicegericht en professioneel ervaren.

Continuïteit tussen ERP-, integratie- en de webshop leverancier Visma-Mamut - Solidion

CONTINUÏTEIT

Bij nieuwe versies of nieuwe functionaliteit van zowel webshop als de Visma oplossing, inventariseren we de wijzigingen en passen wij Holbi zo nodig direct aan! In de meeste gevallen lukt dit zonder dat u zelf iets hoeft te installeren of programmeerkosten hoeft te betalen. Geen doorschuiven van of onduidelijkheid over verantwoordelijkheden tussen de ERP-, integratie- en de webshop leverancier, nee…u blijft zich volledig richten op het verkopen, terwijl Holbi de continuïteit waarborgt.

Probleemloze integratie ERP en webshop - Holbi - Solidion

GEEN OPSTOPPINGEN

De naadloze integratie stroomlijnt en verkort bovendien diverse bedrijfsprocessen. Door het elimineren van menselijke interventies, zijn processen aanzienlijk ingekort en kunnen derhalve vervolgprocessen direct worden geïnitieerd en opgevolgd. Zo kunnen bijvoorbeeld ontvangen bestellingen nog prima dezelfde dag de deur uit. Het verkorten van de proces heeft niet alleen een positieve uitwerking op de tijd (lees: kosten), maar dus ook op het serviceniveau richting uw klanten.

Geen kostbare integratieprojecten - Holbi - Solidion

DIRECT BESCHIKBAAR

Holbi biedt een absoluut unieke oplossing, waarmee integratie geen ingewikkeld en lastig vraagstuk meer is, maar gewoon out-of-the-box is geregeld! Geen ellenlange en kostbare integratieprojecten, geen misverstanden, geen onduidelijkheden tussen alle betrokken partijen, geen geneuzel, nee….Holbi is direct en tegen een vast tarief beschikbaar. Binnen afzienbare tijd kunt ook u over een volledig geïntegreerd en werkend systeem beschikken.

ERP en webshop, één systeem - Holbi Europe - Solidion

ÉÉN SET VAN WAARHEID!

Doordat Holbi het Visma systeem als motor gebruiken, ontstaat er een zogenaamde “set-van-waarheid” en blijft iedereen gewoon gebruik maken van de business logica en informatie waarmee al wordt gewerkt. Het begrijpen en bijhouden van één systeem is vanzelfsprekend al lastig genoeg, laat staan dat er nog een systeem bij komt. Door Holbi het “werk” te laten doen om uw webshop bij te houden, zijn dus geen additionele inspanningen van uw medewerkers noodzakelijk.

HEEFT U INTERESSE IN HOLBI EUROPE?

Laat het ons even weten en we nemen direct contact met u op óf kijk op www.holbieurope.com

Solidion contact